"
Joyce woont al jaren in Zandvoort en het verbaasde haar altijd dat er op het strand niets gebeurde, zoals je in het buitenland wel vaak ziet. Er waren geen leuke boetiekjes met sieraden, jurkjes etc. Joyce trok de stoute schoenen aan en benaderde een strandtent waar ze een kledingrekje, wat bikini's en sieraden mocht verkopen. 'JOZ at Everywhere' was geboren.

Het bleek een groot succes en al vrij snel trok Joyce als pop-up concept naar Amsterdam, Laren en Abcoude. Tijdens haar pop-up store in de Berenstraat wilde Joyce eigenlijk niet meer weg, want de 9 straatjes is altijd één van Joyce haar favoriete buurten geweest in Amsterdam. Een prachtig pand op de Huidenstraat kwam vrij en de eerste echte JOZ Amsterdam boutique was een feit. Binnen 4 maanden maakte Joyce de gedurfde stap om een pand in de Berenstraat ook over te nemen, en later kwam ook de Travel Boutique (naast het pand op de Berenstraat) vrij. 

De 3 boutiques hangen vol met parels uit de collectie van mooie, hoogwaardige merken. Joyce zorgt ervoor dat de mooiste 'snoepjes' te combineren zijn met de beste en meest comfortabele basis items. De meeste merken komen uit Scandinavië, Frankrijk, Spanje en Nederland niet te vergeten.

Service en persoonlijke aandacht staan bij JOZ hoog in het vaandel. Samen met haar lieve dochter Dana (voor velen een vast gezicht op de Berenstraat) en Joyce haar 'Angels' zorgt JOZ voor een unieke shop ervaring, of je nu alleen komt winkelen of met een grote groep vriendinnen. Er staat altijd een koffie of een wijntje klaar tijdens het passen. 

 

Kom je gezellig langs? Ons adres kan je hier vinden.
 
 

 

"